Kontaktirajte nas

+ 381 11 36 42 600

ili

Ocenite sajt

Online formularom

VAŠE MIŠLJENJE

>>pišite nam
12.04.2017.

Dogradnja i rekonstrukcija Predškolske ustanove Naša radost u Blacu završena je danas i objekat je predat na korišćenje najmlađim Blačanima.

Obnovu i dogradnju ovog objekta Ministarstvo privrede je podržalo u okviru Programa „Gradimo zajedno“. Vrednost radova je 21 miliona dinara, od čega je Ministarstvo obezbedilo iz kredita Evropske investicione banke  8.5 miliona dinara, a ostatak opština Blace

Radovi su završeni u predviđenom roku, a direktorka vrtića Danica Veljović ističe da se radi o renoviranju, rekonstrukciji i dogradnji objekta u koji ništa nije ulagano od osnivanja Ustanove, 1983. godine.

„Ovo je veliki dan za našu ustanovu i decu. Zahvaljujem se Ministarstvu privrede, zameniku predsednika opštine Blace Ivanu Burgiću koji je tokom perioda izvođenja radova u protekla četiri meseca redovno nadgledao i obilazio radove, učestvovao zajedno sa nama iz ustanove i izvođačima radova u rešavanju tekućih problema. Ustanova u periodu izvođenja radova imala redovan rad i u vaspotno – obrazovnom i u admistrativnom pogledu“.

Pogledajte kako Blace-info izveštava o ovom događaju: