Kontaktirajte nas

+ 381 11 36 42 600

ili

Ocenite sajt

Online formularom

VAŠE MIŠLJENJE

>>pišite nam
05.01.2016.

Ministarstvo privrede je zbog velikog interesovanja obezbedilo dodatnih 350 miliona dinara za Program podrške malim preduzećima za nabavku opreme.

Kroz ovaj Program Ministarstvo privrede je već dodelilo bespovratna sredstva za nabavku opreme za više od 100 malih preduzeća u okviru inicijalno planiranog budžeta od 200 miliona dinara. Međutim, imajući u vidu da se na javni poziv prijavio daleko veći broj zainteresovanih privrednika, čije prijave nisu mogle biti razmatrane zbog nedostatka sredstava, Ministarstvo je obezbedilo dodatna sredstava u visini od 350 miliona dinara za završetak realizacije ovog Programa.

S obzirom da je Javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava u okviru Programa podrške malim preduzećima za nabavku opreme u 2015. godini zatvoren 9.12.2015. godine, neće se raspisivati novi Javni poziv, već će Komisija za dodelu bespovratnih sredstava po Programu podrške malim preduzećima za nabavku opreme u 2015. godini, u nastavku realizacije Programa razmatrati samo prijave privrednih subjekata koji su do tog datuma započeli proceduru podnošenja zahteva za dodelu bespovratnih sredstava kod banaka.

Svi drugi zainteresovani privredni subjekti koji ove godine nisu učestvovali u ovom Programu moći će da učestvuju u Programu podrške malim preduzećima za nabavku opreme koji se planira za 2016. godini.

Sve dodatne inforamacije po ovom pitanju biće dostupne na sajtu Ministarstva u narednom periodu.