Kontaktirajte nas

+ 381 11 36 42 600

ili

Ocenite sajt

Online formularom

VAŠE MIŠLJENJE

>>pišite nam
07.10.2016.

Ministar privrede Goran Knežević otvorio je danas postrojenje za preradu otpadnih voda Apatinske pivare zajedno sa ministrom poljoprivrede i zaštite životne sredine Branislavom Nedimovićem, ambasadorom SAD NJ.E. Kajlom Randolf Skotom, ambasadorom Kanade NJ.E. Filipom Peningtonom, predsednikom opštine Apatin Radivojem Sekulićem i direktorom Apatinske pivare Draganom Radivojevićem.

“Jedan od najvažnijih ciljeva jeste privredni rast. Potrebni su nam jaki investitori i jaka mala i srednja preduzeća koja uz te velike investitore mogu da konstruišu dobru mrežu kooperanata i dobavljača”, rekao je ministar Knezević.

Naglasio je da će država učiniti sve da napravi najbolji mogući poslovni ambijent i još bolje uslove za privlačenje investitora i dodao da se intenzivno radi na seči propisa i donošenju zakona koji će učiniti da se svi privredni subjekti osećaju vrlo bezbedno i da se još više zapošljavaju naši građani.

Ministar je čestitao radnicima Apatinske pivare 260 godina rada preduzeća, a rukovodstvu je uz čestitke, preneo i da je posebno zadovoljstvo biti svedok reinvestiranja starih ulagača u Srbiji.