Kontaktirajte nas

+ 381 11 36 42 600

ili

Ocenite sajt

Online formularom

VAŠE MIŠLJENJE

>>pišite nam
05.10.2017.

U Ministarstvu privrede danas je, u 12 časova, otvoren glavni koverat za privatizaciju farmaceutske kompanije „Galenika“.

U predviđenom roku, za dostavljanje prijava za učešće u postupku prodaje kapitala „Galenike“, koji je istekao 02. oktobra 2017. u 12 časova, stigle su dve ponude – kompanija Amicus SRB doo Beograd, i Aelius Luksemburg – povezano lice EMS S/A iz Brazila.

Na današnjem otvaranju, pregledana je dokumentacija o identifikaciji ponuđača i ona kojom se dokazuje ispunjenost kvalifikacionih kriterijuma.

Komisija za sprovođenje postupka proverava dostavljenu dokumentaciju, nakon čega će predložiti Ministarstvu privrede da odobri dostavljene prijave, odnosno da odobri dodatan rok za dopunu dokumentacije.

Otvaranje koverti koje sadrže podatke o finansijskoj ponudi uslediće se tek kada se utvrdi da je dokumentacija dostavljena u okviru koverta „podaci o ponuđaču“ u potpunosti u skladu sa pravilima postupka.

U ovom trenutku nije moguće odrediti tačan datum otvaranja finansijske ponude, ali se očekuje da bude održano u drugoj polovini oktobra