Мобилна навигација
13. maj 2024.

Ministarka privrede Adrijana Mesarović održala prvi zajednički kolegijum sa saradnicima 

Ministarka privrede u Vladi Republike Srbije Adrijana Mesarović održala je danas prvi zajednički kolegijum sa svim pomoćnicima u Ministarstvu privrede. 

Prethodno, tokom prošle nedelje imala je priliku da se upozna i razgovara sa svim pomoćnicima i detaljno se upozna sa njihovim resorima.

"Prvi radni zajednički sastanak sa saradnicima je prilika, da bolje sagledam "krvnu sliku" naše privrede", navela je ministarka Mesarović. 

Na prvom zajedničkim kolegijumu, predstavnici sektora upoznali su  ministarku Mesarović sa trenutnim aktivnostima iz domena svojih nadležnosti i dogovorili dalje pravce angažovanja ministarstva.
 
"Razgovarali smo o dosadašnjim ostvarenim rezultatima u svim sektorima, kao i o daljim planovima ministarstva u ovoj godini. Pred nama je puno posla, ali i zajednički cilj - da nastavimo snažno da podstičemo i jačamo razvoj privrede", rekla je ministarka Mesarović.

Ministarka Mesarović je navela da očekuje da će planirane aktivnosti resornog ministarstva za naredni period rezultirati konkretnim merama i politikama koje će dodatno unaprediti naš ekonomski ambijent i stvoriti nove prilike za rast i prosperitet.