Мобилна навигација
13. мај 2024.

Министарка привреде Адријана Месаровић одржала први заједнички колегијум са сарадницима 

Министарка привреде у Влади Републике Србије Адријана Месаровић одржала је данас први заједнички колегијум са свим помоћницима у Министарству привреде. 

Претходно, током прошле недеље имала је прилику да се упозна и разговара са свим помоћницима и детаљно се упозна са њиховим ресорима.

"Први радни заједнички састанак са сарадницима је прилика, да боље сагледам "крвну слику" наше привреде", навела је министарка Месаровић. 

На првом заједничким колегијуму, представници сектора упознали су  министарку Месаровић са тренутним активностима из домена својих надлежности и договорили даље правце ангажовања министарства.
 
"Разговарали смо о досадашњим оствареним резултатима у свим секторима, као и о даљим плановима министарства у овој години. Пред нама је пуно посла, али и заједнички циљ - да наставимо снажно да подстичемо и јачамо развој привреде", рекла је министарка Месаровић.

Министарка Месаровић је навела да очекује да ће планиране активности ресорног министарства за наредни период резултирати конкретним мерама и политикама које ће додатно унапредити наш економски амбијент и створити нове прилике за раст и просперитет.