Мобилна навигација
30. dec 2021.

Novogodišnja čestitka ministarke Atanasković

Poštovani građani Srbije,

Godina iza nas je sa sobom donela brojne izazove, mnoge od njih, uspeli smo zajedničkim snagama i udruženo da prevaziđemo. Volela bih da taj duh i slogu prenesemo i u godinu koja je pred nama.

Upućujem svoje iskrene čestitke svakom pojedincu koji je radio na unapređenju naše države, kao i na dobrobiti svih njenih građana. Ministarstvo privrede, u proteklih godinu dana, obezbedilo je posao za 9.5 hiljada novih radnika kroz 49 ugovora kojim su otvorene nove i proširene postojeće fabrike. Kroz programe finansijske podrške malim i srednjim preduzećima, u navedenom periodu, Ministarstvo je obezbedilo investicije od 11 milijardi dinara, dok je u 56 opština i gradova širom Srbije realizovalo 76 infrastrukturnih projekata. Moj cilj je da nastavimo ovaj razvojni trend i uradimo što je više moguće za budućnost naše dece, kao i svih građana Srbije. Uverena sam da velikim radom i trudom, možemo postići velike rezultate, kao što je prethodna godina i pokazala.

Svim građanima Srbije, kao i našem narodu koji živi u regionu i širom sveta, želim zdravlje, uspeh i sreću u Novoj 2022. godini.