Мобилна навигација
30. дец 2021.

Новогодишња честитка министарке Атанасковић

Поштовани грађани Србије,

Година иза нас је са собом донела бројне изазове, многе од њих, успели смо заједничким снагама и удружено да превазиђемо. Волела бих да тај дух и слогу пренесемо и у годину која је пред нама.

Упућујем своје искрене честитке сваком појединцу који је радио на унапређењу наше државе, као и на добробити свих њених грађана. Министарство привреде, у протеклих годину дана, обезбедило је посао за 9.5 хиљада нових радника кроз 49 уговора којим су отворене нове и проширене постојеће фабрике. Кроз програме финансијске подршке малим и средњим предузећима, у наведеном периоду, Министарство је обезбедило инвестиције од 11 милијарди динара, док је у 56 општина и градова широм Србије реализовало 76 инфраструктурних пројеката. Мој циљ је да наставимо овај развојни тренд и урадимо што је више могуће за будућност наше деце, као и свих грађана Србије. Уверена сам да великим радом и трудом, можемо постићи велике резултате, као што је претходна година и показала.

Свим грађанима Србије, као и нашем народу који живи у региону и широм света, желим здравље, успех и срећу у Новој 2022. години.