Мобилна навигација
06. мај 2024.

АДРИЈАНА МЕСАРОВИЋ ПРЕУЗЕЛА ДУЖНОСТ МИНИСТАРКЕ ПРИВРЕДЕ

Нова министарка привреде у Влади Републике Србије, Адријана Месаровић данас је званично преузела дужност од досадашњег министра Слободана Цветковића.

Они су потписали Записник о примопредаји дужности, и том приликом разменили су мишљења о актуелним питањима из области привреде.

„Почаствована сам и захвална на прилици која ми је пружена, да преузмем дужност министра привреде у Влади Републике Србије. Ово је за мене велики професионални изазов, али још већа одговорност. Трудићу се да својим радом и резултатима оправдам поверење које ми је указано“, поручила је министарка Месаровић, захваливши Слободану Цветковићу на раду у претходном периоду.

Месаровић је истакла да морамо да радимо више него пре како бисмо остварили циљеве које је поставио председник Владе Републике Србије Милош Вучевић.

"Била је част и привилегија обављати дужност у овом Министарству. Министарки Месаровић желим срећу и успех у даљем раду, и сигуран сам у то да ће на најбољи могући начин одговорити свим изазовима", рекао је Слободан Цветковић приликом предаје извештаја о раду Министарства.