Мобилна навигација
12. јул 2022.

Национални представници за ЕЕПА награду 2022

Такмичење за најбољу идеју у области промоције предузетништва (European Enterprise Promotion Awards- ЕЕПА) је иницијатива Европске комисије која има за циљ да препозна и награди изузетне примере подршке и промоције предузетништва широм Европе.

ЕЕПА је шанса да идеја, односно креативни приступ у подршци предузетништву уђе у такмичење за европско признање које победницима доноси видљивост и промоцију широм Европе, али и даје позитиван пример и инспирише друге.

Републику Србију ове године на европском нивоу представљаће Национална алијанса за локални економски развој (НАЛЕД) са пројектом „StarTech - програм подршке дигиталној трансформацији малих и средњих предузећа“ у категорији унапређење пословног окружења и подршка дигитализацији као  и иницијатива „ЈА Предузетник“ у категорији промовисање предузетничког духа.

Национални  победници су изабрани у складу са критеријумима које прописује ЕК и представљаће нашу земљу на финалном догађају у новембру у Прагу.

Националним победницима честитамо и желимо пуно успеха у Прагу. Осталим учесницима се захваљујемо на учешћу, надамо се да ћете наставити да подстичете промоцију предузетништва и убудуће и позивамо вас да се пријавите и идуће године.