Мобилна навигација
20. дец 2022.

Обрадовић Јовановић: Министар Баста покренуо је акцију ЖЕНЕ СУ ЗАКОН, важна сарадња са ПКС

Помоћница министра привреде Катарина Обрадовић Јовановић обратила се присутнима на свечаној седници Секције за женско предузетништво у организацији Привредне коморе Србије и присутне поздравила у име министра привреде Радета Басте.

„Желим да честититам директорки Сектора предузетништва ПКС Бранкици Симанић на сјајном раду и на иницијативама које су у право време дошле и које су усмерене на побољшање положаја жена предузетница. Надам се да ће у наредном периоду још интензивније сарађивати. Министар Баста покренуо је акцију ЖЕНЕ СУ ЗАКОН, тако да у наредној години имамо велики број различитих активности усмерених на промоцију женског предузетништва и надам се да ћемо у том смислу, као и до сада, успешно сарађивати са Привредном комором Србије“, рекла је помоћница министра привреде Катарина Обрадовић Јовановић.

Према њеним речима, важно је радити на заједничком циљу, а то је оснаживање женског предузетништва, оснаживање жена и искоришћавање потенцијала који постоји за економски развој Републике Србије, закључила је Обрадовић Јовановић.